Generiske filtre

Trip.com rabattkode og kuponger juni 2024

Bruk Trip.com kampanjekoder, rabattkoder og kuponger, planlegg din neste reise, velg blant over 1.2 millioner hoteller, bestill flyreiser til over 5000 destinasjoner over hele verden og spar mer... Les mer
Din rangering: none
Vurdering: 5 - 7 stemmer
 • 37

Ta 8 % kampanjekode på TRIP.com

Kan 17, 2025 SE KODE USD8
 • 9

Trip.com 8 % kupongkode hotell opphold

8%
 • 27

Beste Trip.com rabattkode for nye kunder: spar 8 % på første bestilling

Juli 31, 2024 SE KODE USD8
5%
Desember 31, 2024 SE KODE P008
 • 31

Nye brukerkoder får opptil $16 rabatt på din første bestilling

Desember 31, 2024 SE KODE  app
8%
 • 12

Bare for hoteller: spar 8 % med denne Trip.com rabattkoden

Oktober 31, 2024 SE KODE USD8
20 €
 • 11

Spar mer 20€ på Trip.com-appen på alle flyreiser med Air Europa til nøkkeldestinasjoner i Latin-Amerika og USA

Juni 30, 2024 SE TILBUD
50 €
 • 9

Trip.com-tilbud: 50€ kampanjekode-kupongkampanje med Air Europa

Juni 30, 2024 SE TILBUD
 • 46

Trip.com APP 10€ rabatt Spesialrabatt

August 31, 2024 SE TILBUD
8%
 • 1

8 % billetttograbatt gjelder på Trip.com-appen

Mars 12, 2024 SE KODE ally

Spar penger med en Trip.com rabattkode

En trip.com kupongkode kan hjelpe deg å spare penger enten du leter etter et hotellrom eller en feriepakke. I tillegg kan du tjene belønningsmiler eller poeng for reisen din.

Feriepakker

Å bruke en Trip com rabattkode er en enkel måte å spare en pakke på din neste ferie. Nettstedet har et brukervennlig grensesnitt og profesjonell kundeservice. Du kan også bruke deal-finder-kalenderen for å finne ut om alle tilbudene. For å komme i gang kan du registrere deg for en gratis bonus. Denne nettsiden tilbyr noen av de mest fantastiske tilbudene og er en utmerket ressurs for alle dine feriebestillingsbehov.

Trip com-nettstedet er en one-stop shop for alle dine reisebehov, enten du er ute etter en ferie, en forretningsreise eller en helgetur. Du kan sjekke ut flyreiser, hoteller og til og med utforske panoramautsikt over leiligheter og borettslag. Hvis du er en reiseelsker, kan du også sjekke andre kunders anmeldelser og finne ut hvilke av de mange reisecom-tilbudene som passer for deg.

En kalender er også tilgjengelig på nettstedet trip.com. Du kan se en månedskalender, en månedskalender med alle gjeldende avtaler og en daglig avtalekalender. Du kan også registrere deg for varsler om flytilbud, hotell- og leiebilrabatter og gratis bonuser. Du kan også laste ned en rekke mobilapper.

En deal-finder-kalender er også tilgjengelig på trip.com-nettstedet for å hjelpe deg med å finne de beste tilbudene. Andre funksjoner inkluderer fleksible filteralternativer, en bonus og et online bookingsystem som er sikkert. Det er et stort utvalg av tilbud på tilbud, og du kan være sikker på at du finner noe som passer ditt budsjett og reisesmak. Det er også noen andre fordeler på nettstedet, for eksempel et gratis Wi-Fi-hotspot for utvalgte flyreiser. Som med alle nettsteder kan du også registrere deg for varsler for fly- og hotelltilbud, og sjekke ut de mange andre funksjonene som tilbys. Siden har også blitt tildelt et Trip com-logo-godkjenningsmerke, noe som betyr at du er i gode hender.

Løs inn poeng eller miles ved å tjene belønningsmiler

Registreringsbonuser med reisebelønningskredittkort er en fin måte å tjene poeng på. Du kan bruke poengene til å betale for hotellreservasjoner eller bestille flyreiser. Du kan også overføre poengene til flyselskapets lojalitetsprogram. Du kan også bruke poengene til gavekort eller kontanter. Du bør imidlertid huske på at verdien av poengene vil variere basert på hvordan du løser inn dem. Hvis du ønsker å maksimere verdien av poengene dine, bør du velge et kort med høy belønningsrate.

Disse reisebelønningene er for hyppige reisende som ønsker å spare penger på hotell og fly. De er ikke beregnet på førsteklasses reiser eller internasjonale reiser. Før du samler poeng, bør du tenke på reisemålene dine og velge et belønningsprogram som gir best avkastning på reiseutgiftene dine.

Ofte stilte spørsmål om Trip.com

Tilbyr Trip.com rabattkoder?

For øyeblikket er det 16 rabattkoder og kampanjer som vil fungere for Trip.com i juni 2024 og de beste kupongtilbudene 80% Rabatt.

Hvordan kan jeg få Trip.com kupongkode?

Velg en av de gjeldende rabattkodene som finnes på nettsiden vår. Klikk på "Hent kode"-knappen. Kopier reisekampanjekoden. Før du bruker koder, sørg for at du sjekker minimumsforbrukskravet.

Tilbyr Trip.com kampanjekoder eller spesialrabatter for nye kunder?

Du kan prøve medlemspriser og spare opptil 15% når du bestiller noen hoteller. Etter registrering kan du nyte fordelene med sølvstatusen din. Rabattene og spesialtilbudene du mottar som Trip.com-medlem er proporsjonale med hvilken kategori du velger: Sølv, Gull og Platina. Turmynter kan tjenes ved å bestille hotell og flyreiser, vurdere eiendommer og bestille via Trip.com.

Hvor kan jeg finne alle tilbud og kampanjer på Trip.com?

Bruk "Tilbud"-knappen helt til høyre i den øverste navigasjonsmenyen på trip.com-hjemmesiden. Dette tar deg til en side som viser alle gjeldende kampanjer. Eller velg et gjeldende kampanjerabatttilbud fra nettstedet vårt.

Tilbyr Trip.com romgaranti ved ankomst?

Ja! Trip.com tilbyr romgaranti for bestillinger. Trip.com vil refundere 3x beløpet for bestillingen din hvis det ikke er ledig plass ved ankomst.

Slik legger du til en Trip.com Kampanjekode

Det er enkelt å løse inn kodene dine for å spare på Trip.com-bestillingen din. Her er trinnene du må ta for å få rabatten på Trip.com kampanjekode.

 • 1
  Velg reisemålet du vil besøke, og velg deretter reisetypen du foretrekker (Hotell/Fly/Bil, Tog/Bil eller Tur, Billett/Bil, Bil, Buss/tog, Bil).
 • 2
  Bruk søkeknappen for å få alle tilgjengelige resultater.
 • 3
  Velg det alternativet som passer deg, og klikk deretter på "bok"-knappen for å gå til siden der dine personopplysninger må fylles ut.
 • 4
  Rull ned til delen "Spesielle forespørsler". etter denne delen finner du teksten "KAMPANJEKODE". Klikk på "Velg/Enter", sett inn koden din i boksen og klikk på "Bruk".
 • 5
  Fyll inn gjestedataene og klikk "Neste trinn: endelig bekreftelse". Fyll inn betalingsopplysningene dine og klikk "Betal nå".

Gjeldende rabattkoder og tilbud for Trip.com

🛍️ Kategori Reise~~POS=TRUNC
🔥 Totale tilbud 16
🎇️ Rabattkoder 7
📌 Tilbud 9
➡️ Beste kupong 8 % rabatt
🆕 Nyeste kupong 8% Rabatt
🚚 Gratis frakt JA
🔄 Returperiode 30 dager
⏳ Siste oppdatering 17 juni 2024

Beste kupongkoder for Trip.com

Trip.com KODE Trip.com TILBUD BESKRIVELSE UTLØPER
TRIPBESTUSD8 Ta 8 % kampanjekode på TRIP.com Kan 17, 2025
N/A Trip.com 8 % kupongkode hotell opphold N / A
TRIPBESTUSD8 Beste Trip.com rabattkode for nye kunder: spar 8 % på første bestilling Juli 31, 2024
LUYCCQZJYB Trip.com Kampanjekode opptil 8 % rabatt for hotellreservasjoner Juli 31, 2024

Kuponger og tilbud fra butikker som ligner på Trip.com

 • 1

Budget.com kampanjekode: opptil 35% rabatt

Juli 18, 2025 SE KODE 6102
 • 1

Priceline.com 10% Kampanjekode

Juli 18, 2025 SE KODE ES10
 • 3

Hotels.com opp til 10% Kampanjekode

Juli 25, 2025 SE KODE TELS
 • 2

Kupongkode på VRBO.com: USD50 rabatt 3 netter minimum

Juli 23, 2025 SE KODE WEEK
 • 2

EUR20 kampanjekode på LastMinute.com neste turbestilling i ca

Juli 25, 2025 SE KODE 20UK

Flere resultater fra lignende kupongnettsteder

15% Utenfor Trip.com promo Koder og kuponger

https://urbizdeals.com/trip-com-coupons/15-percent-off/
et gjennomsnitt på $100+ med Trip.com koder for hele nettstedet, 25% rabattkuponger, gratis frakt ... Trip.com promo Kode: Få 15% Av (på turer og billetter). Brukt 51 ganger Få tilbud 5% Av 5% Av Trip.com-kupong...

Spesielle avgiftsfrie tilbud på airasiatravelmall for gjester som er bestilt via Trip.com

http://www.walkintokorea.com/news/articleView.html?idxno=3162
alle som bestiller AirAsia-flyvninger (fly kode AK, D7, QZ og Z2) på Trip.com vil motta en promo kode verdt 50 MYR med hver bestilling. Hver promo kode vil gjøre dem i stand til å få MYR50 rabatt på...

Trip.com Hong Kong-tilbud

https://hk.paylesser.com/trip-com
salg av nasjonaldag, filter for hotell og mange flere. Hvis du er interessert i å finne trip.com promo kode, kan du besøke nettstedet Paylesser Hong Kong. Det er en flott sjanse til å spare mye på...

Trip.com-bestillinger og appnedlastinger nådde nye høyder under den globale kampanjen 11.11

http://www.walkintokorea.com/news/articleView.html?idxno=3154
daglig promo kode tatt ved midnatt. Mange etterspurte billetter og kuponger presterte også veldig sterkt med Hong Kong Disneyland, Ocean Park Hong Kong og Häagen-Dazs som alle viste seg å være toppselgere. I...

Trip.com

http://www.ambankspot.com/Online-Deals/Trip-com
på tvers av alle deltakende byer med Trip.com-tilstedeværelse. promo Kode (AMB8) gjelder for hotellbestillinger via min.tur.com. promo Kode (AMB8) kan kun brukes én gang per transaksjon. Kan ikke byttes...

Trip.com

https://yepoffers.com/ph/coupons/trip-com-promo-code/
Begynn planleggingen i dag! Utløper: Ingen Utløper Sendt: 5 år siden 82 Brukt - 0 I dag Omtrent Trip.com promo Kode Trip.com gir deg komplett reiseløsning der du kan bestille billetter til fly...
© 2024 oxiDeals. All informasjon som presenteres er en informativ tittel.