Generiske filtre

ETIHAD rabattkode og kuponger april 2024

ETIHAD Airways, det nasjonale flyselskapet i De forente arabiske emirater, tilbyr et bredt spekter av kampanjer og rabatter for sine kunder. En slik kampanje er å bruke ETIHAD Guest miles... Les mer
Din rangering: none
Vurdering: 0 - 0 stemmer
 • 1

ETIHAD.com-kupong: opptil 10% studentrabatt

5%
August 31, 2024 SE KODE ESS5
10%
 • 8

ETIHAD Airways kampanjekode for flyreiser: ekstra 10% rabatt

Juni 30, 2024 SE KODE ER10
$60
 • 4

$60 ETIHAD kampanjekode for bestilling av flyreise tur/retur

Januar 31, 2025 SE KODE IHAD
10%
 • 4

10% ETIHAD kampanjekode for studenter

Utløpte kuponger

20%
 • 2

Opp til 20% rabatt med denne ETIHAD Kampanjekoden

Desember 31, 2023 SE KODE AY20

Hvor finner jeg ETIHAD rabattkoder

På den offisielle ETIHAD-siden finner du en seksjon med kampanjetilbud. Du kan også abonnere på ETIHAD-nyhetsbrevet for å holde deg oppdatert med de siste ETIHAD-kampanjene. Men for å være sikker på at du får en ekstra rabatt på flybilletten du vil bestille i dag, har du nedenfor en liste over alle måtene du kan få en ETIHAD Kampanjekode på.

Finn ut her hvor og hvordan du kan få ETIHAD Kampanjekoder

 • Besøk den offisielle ETIHAD Airways-nettsiden og naviger til delen "Tilbud" eller "Kampanjer".
 • Abonner på ETIHAD Airways nyhetsbrev for å motta oppdateringer om rabattkoder og kampanjer direkte i innboksen din.
 • Følg ETIHAD Airways på sosiale medieplattformer som Facebook, Instagram og Twitter, hvor de ofte deler ut rabattkoder og spesialtilbud.
 • Sjekk ut online reisesider og aggregatorplattformer som spesialiserer seg på å tilby rabattkoder for flyselskaper, for eksempel RetailMeNot eller CouponBirds.
 • Kontakt ETIHAD Airways kundeservice på telefon eller e-post og spør om eventuelle aktuelle rabattkoder eller kampanjer som er tilgjengelige.
 • Bli med på frequent flyer-programmer eller lojalitetsprogrammer som tilbys av ETIHAD Airways, siden de ofte tilbyr rabatter og tilbud eksklusive for medlemmene sine.
 • Se opp for alle reklamer eller reklame-e-poster fra ETIHAD Airways som kan inneholde rabattkoder eller spesialtilbud.
 • Vurder å registrere deg for kredittkort eller lojalitetsprogrammer som har partnerskap med ETIHAD Airways, da de kan tilby rabatter eller eksklusive fordeler til kortholdere.
 • Sjekk med reisebyråer eller turoperatører som spesialiserer seg på å bestille flyreiser med ETIHAD Airways, da de kan ha tilgang til eksklusive rabattkoder eller tilbud.
 • Delta på reiseutstillinger eller messer hvor ETIHAD Airways kan ha tilstedeværelse, da de ofte deler ut rabattkoder eller reklamemateriell på slike arrangementer.
Etihad Airways kampanjekode

Hvilke typer kampanjekoder ETIHAD tilbyr

Rabattene du kan få hos ETIHAD flyselskaper er av flere typer: fra rabatter basert på ETIHAD kampanjekode til studentrabatter eller rabatter for bestilling av flybilletter for grupper av mennesker. For at du skal vite hvilket kampanjetilbud eller ETIHAD Kampanjekode som passer for deg, har vi nedenfor utarbeidet en liste over alle typer som nå er tilgjengelig på den offisielle ETIHAD.com-nettsiden.

Finn ut hvilke som er alle typer ETIHAD rabatttilbud og kampanjekoder

 • Rabattkoder: ETIHAD tilbyr ulike rabattkoder som kan brukes under bestillingsprosessen for å motta en prosentandel eller et fast beløp av den totale prisen. Disse kodene sendes vanligvis til kunder via e-post eller kan finnes på den offisielle ETIHAD-nettsiden.
 • Ledsagerpriser: ETIHAD tilbyr av og til ledsagerpriser, der kunder kan ta med seg en ledsager til rabattert pris når de bestiller flyreiser sammen. Disse prisene er avhengig av tilgjengelighet og spesifikke vilkår og betingelser.
 • Oppgraderingstilbud: ETIHAD tilbyr oppgraderingstilbud for kunder som ønsker å oppgradere sin klasse med seter. Disse tilbudene sendes ofte til kvalifiserte kunder via e-post og kan brukes under bestillingsprosessen eller på flyplassen, med forbehold om tilgjengelighet.
 • Sesongbaserte kampanjer: ETIHAD kjører sesongbaserte kampanjer under helligdager eller spesielle arrangementer, og tilbyr rabatterte priser eller tilleggsfordeler som ekstra bagasje eller loungetilgang. Disse kampanjene promoteres vanligvis på ETIHADs nettsted og sosiale mediekanaler.
 • Lojalitetsprogram: ETIHADs lojalitetsprogram, ETIHAD Guest, gir medlemmer eksklusiv tilgang til kampanjetilbud og rabatter. Medlemmer kan tjene miles gjennom partnerflyvninger eller aktiviteter og løse dem inn mot rabatterte priser eller andre belønninger.
 • Bedriftsrabatter: ETIHAD tilbyr bedriftsrabatter til selskaper og organisasjoner som ofte bestiller flyreiser med dem. Disse rabattene forhandles fra sak til sak og kan gi betydelige besparelser for forretningsreisende.
 • Studentrabatter: ETIHAD tilbyr rabatterte priser for studenter, slik at de kan spare reisekostnader. Disse rabattene er vanligvis tilgjengelige for studenter mellom 18 og 32 år og krever gyldig studentlegitimasjon.
 • Gruppebestillinger: ETIHAD tilbyr spesialpriser og fordeler for gruppebestillinger, noe som gjør det enklere og rimeligere for grupper å reise sammen. Disse prisene er tilgjengelige for grupper på 10 eller flere passasjerer og kan bestilles gjennom ETIHADs gruppereservasjonsavdeling.
 • Kampanjepartnerskap: ETIHAD samarbeider med ulike partnere som hoteller, bilutleiefirmaer og kredittkortleverandører for å tilby eksklusive kampanjekoder eller rabatter. Disse partnerskapene gir ekstra verdi for kundene og forbedrer deres reiseopplevelse.
 • Flash-rabatter: ETIHAD kjører av og til flash-salg, og tilbyr begrensede rabatter på visse ruter eller seteklasser. Disse salgene annonseres vanligvis gjennom ETIHADs nettsider, sosiale mediekanaler eller nyhetsbrev på e-post og gir kundene muligheten til å få rabatterte priser.
Etihad Airways kupongkode

Regler for bruk av ETIHAD kampanjekode

Mange av våre besøkende har skrevet til oss at ETIHAD Kampanjekoden ikke er gyldig eller ikke mottar rabatten den oppgir i beskrivelsen. Vel, de fleste av dem som klaget på dette, fulgte ikke ETIHAD-reglene for kupongbruk. For å være sikker på at du får rabatten som tilbys av ETIHAD-kupongen, har vi nedenfor utarbeidet en liste med 5 viktige regler du bør følge når du vil bruke den.

De 5 reglene for bruk av en ETIHAD-kupongkode

 • Sørg for at kupongkoden er gyldig og ikke har utløpt.
 • Sjekk kupongens vilkår og betingelser for å forstå eventuelle restriksjoner eller begrensninger.
 • Bruk kupongkoden under betalingsprosessen på ETIHAD-nettstedet eller appen.
 • Sjekk at rabatten er brukt riktig før du fullfører kjøpet.
 • Vær oppmerksom på at kuponger kan ha spesifikke brukskrav, for eksempel minimumskjøpsbeløp eller begrensninger på visse produkter eller tjenester.
Etihad Airways rabattkode

Gjeldende ETIHAD-kampanjer og rabattkoder

Blant de siste kampanjekodene og rabatttilbudene er kupongtilbudet 20% rabatt for visse internasjonale destinasjoner, den 10% off business class rabattkode og den 25% rabatt for flyreiser til Australia og New Zealand. Se nedenfor for de 10 siste ETIHAD Airways kampanjetilbud og rabattkoder.

Siste 10 ETIHAD Kampanjekoder og rabatttilbud

 • 20% rabatt på alle internasjonale flyvninger med ETIHAD Airways.
 • Kjøp en flybillett, få et gratis tilbud på utvalgte innenlandsflyvninger innenfor De forente arabiske emirater.
 • 10% rabatt på business class-billetter for flyreiser til Europa.
 • Spesialkampanje: Nyt en gratis oppgradering til førsteklasses på flyreiser til USA.
 • Få en 15% rabatt på alle hotellbestillinger gjort gjennom ETIHAD Holidays.
 • Eksklusivt tilbud for ETIHAD-gjestemedlemmer: Tjen doble miles på flyreiser til Asia.
 • Bruk kampanjekoden "ETIHAD10" for å motta en 10% rabatt på leiebil.
 • Begrenset tilbud: spar 25% på alle pakkereiser til Australia og New Zealand.
 • Nyt et gratis mellomlanding i Abu Dhabi når du bestiller en returflyvning med ETIHAD Airways.
Etihad Airways kupongkode

Årlige kampanjer som tilbys av ETIHAD

ETIHAD Studentrabatt

Studenter kan nyte rabatterte priser og tilleggsfordeler mens de reiser med ETIHAD Airways.

ETIHAD feriepakker

Utforsk feriepakker med alt inkludert, som inkluderer flyreiser, overnatting og aktiviteter, for en problemfri ferieopplevelse.

ETIHAD bonusmiles

Tjen bonusmiler på utvalgte flyreiser, slik at du kan samle flere belønninger og fordeler med lojalitetsprogrammet.

ETIHAD sommerrabatter

Nyt rabatterte priser og spesialtilbud i sommersesongen, noe som gjør det til det perfekte tidspunktet for å planlegge din neste ferie.

ETIHAD Gruppereiser

Reis med en gruppe og dra nytte av rabatterte priser og personlig service for en problemfri reise.

ETIHAD flyplasstransport

Nyt gratis flyplasstransport når du bestiller fly med ETIHAD Airways, og sikrer en praktisk og stressfri reiseopplevelse.

ETIHAD Reiseforsikring

Beskytt deg selv og dine eiendeler med omfattende reiseforsikring, som gir trygghet under reisen.

Fly nå, betal senere

Nyt bekvemmeligheten av å bestille flyreise nå og betale senere med fleksible betalingsalternativer.

ETIHAD Familiereiser

Dra nytte av rabatter og spesialtilbud for familier som reiser sammen, noe som gjør turen rimeligere og mer fornøyelig.

ETIHAD Business Class Oppgradering

Forbedre reiseopplevelsen ved å dra nytte av eksklusive tilbud for å nyte luksusen og komforten til hytter i businessklasse.

ETIHAD helgeturer

Oppdag spennende destinasjoner for en rask helgetur med våre spesialtilpassede pakker, inkludert flyreiser og overnatting.

ETIHAD gjestekampanje

Bli med i lojalitetsprogrammet og lås opp eksklusive fordeler som prioritert innsjekking, loungetilgang og bonusmil.

ETIHAD julerabatter

ETIHAD Airways tilbyr spennende julerabatter for reisende denne høytiden. Med disse spesialtilbudene kan passasjerer nyte rabatterte priser på utvalgte flyreiser til forskjellige destinasjoner over hele verden. Enten du planlegger en vinterferie eller besøker kjære i løpet av ferien, er nå det perfekte tidspunktet for å bestille flyreiser med ETIHAD. Dra nytte av rabatterte priser og opplev servicen og komforten i verdensklasse som ETIHAD er kjent for. Ikke gå glipp av disse fantastiske juletilbudene. Bestill flyreisene dine med ETIHAD i dag og gjør feriesesongen enda mer minneverdig. Etihad Airways kampanjekode

Ofte stilte spørsmål om ETIHAD

Tilbyr ETIHAD rabattkoder?

For øyeblikket er det 6 rabattkoder og kampanjer som vil fungere for ETIHAD i april 2024 og de beste kupongtilbudene 5% Rabatt

Er ETIHAD rabattkoder tilgjengelig for alle destinasjoner?

ETIHAD rabattkoder kan være tilgjengelige for visse destinasjoner eller for flyreiser til/fra visse regioner. Det er viktig å sjekke vilkårene og betingelsene for rabattkoden for å se om den gjelder for ønsket reisemål.

Hvor mye rabatt kan jeg få med en ETIHAD rabattkode?

Hvor mye rabatt du kan få med en ETIHAD rabattkode kan variere. Det kan variere fra en prosentandel av totalprisen til et fast beløp av billettprisen.

Kan jeg bruke mer enn én rabattkode for en enkelt bestilling med ETIHAD?

Vanligvis kan kun én rabattkode brukes per bestilling med ETIHAD. Det er viktig å lese vilkårene for rabattkoden for å se om det gjelder noen begrensninger.

Gjelder ETIHAD rabattkoder for alle typer priser?

ETIHAD rabattkoder kan ha begrensninger på hvilke pristyper de kan brukes på. Enkelte rabattkoder kan kun være gyldige for enkelte prisklasser eller billetttyper.

Hvor lenge er ETIHAD rabattkoder gyldige?

Gyldighetsperioden for ETIHAD rabattkoder kan variere. Noen koder kan ha en spesifikk utløpsdato, mens andre kan bare være gyldige i en begrenset periode.

Kan jeg bruke en ETIHAD rabattkode for en eksisterende bestilling?

I de fleste tilfeller kan ETIHAD rabattkoder kun brukes ved bestilling og kan ikke brukes for eksisterende bestillinger.

Slik legger du til en ETIHAD Kampanjekode

Fly med ETIHAD til de beste prisene ved å bruke en kampanjekode. Ikke sikker på hvordan du bruker en ETIHAD-kupong? Her er redaksjonens guide til bruk av en ETIHAD Kampanjekode:

 • 1
  Gå til den offisielle ETIHAD.com-siden og velg avgangs- og ankomstflyplasser og flydatoer. Ikke trykk på «Søk flyreiser»-knappen ennå.
 • 2
  Du kan se teksten "Kampanjekode" under boksen der avreisedatoen er. Klikk på teksten "Kampanjekode".
 • 3
  Når du har klikket på "Kampanjekode"-teksten kan du se boksen hvor du må skrive ETIHAD-kupongen.
 • 4
  Skriv ETIHAD Kampanjekoden.
 • 5
  Klikk på "Søk flyreiser"-knappen.
 • 6
  Se hvilke ETIHAD-flytilbud som er tilgjengelige med de nye reduserte prisene takket være ETIHAD Kampanjekoden.

Gjeldende rabattkoder og tilbud for ETIHAD

🛍️ Kategori Reise~~POS=TRUNC
🔥 Totale tilbud 6
🎇️ Rabattkoder 5
📌 Tilbud 1
➡️ Beste kupong 5 % rabatt
🚚 Gratis frakt NEI
🔄 Returperiode 30 dager
⏳ Siste oppdatering 14 april 2024

Beste kupongkoder for ETIHAD

ETIHAD-KODE ETIHAD TILBUD BESKRIVELSE UTLØPER
N / A ETIHAD.com-kupong: opptil 10% studentrabatt N / A
EYINBUSINESS5 ETIHAD Airways rabattkode for flyreiser i businessklasse: spar 5% August 31, 2024
EYOFFER10 ETIHAD Airways kampanjekode for flyreiser: ekstra 10% rabatt Juni 30, 2024
Etihad $60 ETIHAD kampanjekode for bestilling av flyreise tur/retur Januar 31, 2025

Kuponger og tilbud fra butikker som ligner på ETIHAD

 • 1

Kampanjekode på VIATOR.com: ekstra USD15 rabatt for over USD150

Kan 16, 2025 SE KODE ON15
 • 1

USD20 kupongkode på CONDOR.com

Kan 8, 2025 SE KODE eg20
 • 1

QatarAirways.com ekstra 5% kampanjekode flybilletter

Kan 16, 2025 SE KODE OFF5
 • 5

Ta 8 % kampanjekode på KLOOK.com

April 24, 2025 SE KODE MEUS
 • 1

Hotels.com 10% kampanjekode på hele nettstedet

Kan 22, 2025 SE KODE TL10

Flere resultater fra lignende kupongnettsteder

Hva kan jeg gjøre hvis min Etihad promo kode fungerer ikke?

https://www.voucherbox.co.uk/vouchers/etihad
kan jeg spare mest penger på Etihad? Den enkleste måten å spare på din neste flyreise er med en Etihad promo kode. Her er noen av rabattene Etihad har på tilbud: Etihad rabatt kode: Ta 15...

Etihad

https://www.savingmea.com/store/etihad/
nasjonale flyselskap i De forente arabiske emirater. Etihad Airways promo Kode & kupongtilbud bekreftet og fungerer, april 2023 Gyldig til Etihad promo Kode & tilbud kupong Kode 30. april 2023 Abu Dhabi til...

40% off Etihad Airways rabatt promo kode 2023

https://www.rushflights.com/10-off-etihad-airways-discount-coupon-code-2016/
alle flyreiser i økonomiklasse fra Storbritannia (London og Manchester) Reisedatoer for dette Etihad promo kode er gjennom hele året 2020. Det er ingen spesifisert minimumsbestilling heller for denne...

Etihad AMEX-tilbud: Den enkleste måten å spare på Etihad Flybillett!

https://milepro.com/etihad-amex-offer/
definitivt et av de beste tilbudene Etihad har akkurat nå, men bare for å være sikker, sjekk ut vår Etihad promo Kode side for alle de andre tilbudene som for øyeblikket er der ute. Er det en Etihad Amex...

Etihad Airways promo Koder, kuponger og tilbud desember 2022

https://zouton.com/etihad-airways-coupons
eller snill. Det er forskjellige måter å oppnå belønninger på. Slik bruker du Etihad Airways promo Kode? Med noen få enkle og enkle trinn vil brukerne raskt kunne søke Etihad...

Etihad Kupong Kode & Etihad promo Kode juni 2020

https://www.collectoffers.com/jo/etihad/2
besøk side Etihad Kupong Kode & Etihad promo Kode juni 2020 Få fordeler med Etihad Voucher-koder Hvis du planlegger å fly billig og spare mye på prisene dine, da Etihad Airways er ditt eneste valg...

Betaling Alternativer

PAYPAL
Bankoverføring
ApplePay
Kredittkort
Gavekort

Fraktalternativer

Via e-post

Kontaktalternativer

Hotels.com, LP Attn: IP/Trademark Legal Dept. DMCA Complaints c/o NRAI 16055 Space Center Blvd, Ste 235 Houston, TX 77062
hoteller
hotelsdotcom
Hotels.comEuropa
www.Hotels.com

Hotels.com Introduksjon

Hotels.com er et velkjent reisebyrå på nett som tilbyr et bredt utvalg av overnattingsmuligheter over hele verden. Nettstedet lar brukere søke etter hoteller i henhold til deres preferanser og budsjett, og hjelper reisende med å finne det perfekte stedet å bo. I tillegg til det omfattende utvalget av hoteller, tilbyr Hotels.com også ulike rabatter og tilbud for å hjelpe kundene med å spare penger på bestillingene sine. Disse rabattene finner du i delen "Tilbud" på nettstedet, der brukere kan bla gjennom spesialtilbud og kampanjer. I tillegg har Hotels.com et lojalitetsprogram kalt «Hotels.com Rewards» som lar medlemmene tjene gratisnetter og nyte ekstra fordeler som eksklusive rabatter og tilgang til tilbud kun for medlemmer. Totalt sett tilbyr Hotels.com en praktisk og kostnadseffektiv løsning for reisende som leter etter overnattingsmuligheter med sitt brede utvalg av hoteller og attraktive rabatter.

Hotels.coms reservasjons- og avbestillingsregler

Bestilling av hotell med Hotels.com
 • Reservasjoner kan gjøres via Hotels.com-nettstedet eller via Hotels.com-mobilappen.
 • For å bestille må kundene legge inn reiseinformasjon som reisemål, innsjekkings- og utsjekkingsdatoer, antall rom og antall gjester.
 • Når reservasjonen er gjort vil kundene motta en bekreftelse på e-post eller via mobilappen.
Kansellere en reservasjon med Hotels.com
 • Avbestillingsreglene for reservasjoner kan variere avhengig av hotellet og den valgte prisen.
 • Noen reservasjoner kan kanselleres gratis med en viss periode før innsjekkingsdatoen.
 • Andre reservasjoner kan innebære avbestillingsgebyrer eller kan ikke kanselleres.
 • For å kansellere en reservasjon, bør kunder besøke delen "Mine reservasjoner" på Hotels.com-nettstedet eller kontakte Hotels.coms kundeservice.
 • For detaljert informasjon om avbestillingsreglene for en reservasjon, oppfordres du til å se vilkårene som er spesifisert i bestillingsbekreftelsen eller kontakte hotellet direkte.
Hotell Com-kupong
© 2024 oxiDeals. All informasjon som presenteres er en informativ tittel.