Generiske filtre

TEMU rabattkode og kuponger kan 2024

Vi tilbyr en rekke TEMU-kuponger og kampanjer på nettsiden vår. Disse spesialtilbudene er utformet for å gi kundene ekstra besparelser og insentiver når de foretar et kjøp.... Les mer
Din rangering: none
Vurdering: 4.7 - 4 stemmer
30%
 • 905

30% kampanjekode på TEMU.com bestiller over USD35

Juni 12, 2025 SE KODE 0171
30%
September 29, 2024 SE KODE 0171
30%
 • 2724

TEMU kupongkode: lagre 30% på ordrer over $ 39

November 30, 2024 SE KODE 0171
30%
 • 2798

Kun for nye kunder! Lagre 30% med denne TEMU Kampanjekoden

Desember 31, 2025 SE KODE 0171
30%
 • 2156

30% TEMU-kupong for bestillinger over $39

Desember 29, 2024 SE KODE 0171
30%
 • 2287

TEMU kampanjekode: lagre 30% på bestillinger over $29 verdi

November 30, 2024 SE KODE 0171

Hvor kan du finne TEMU rabattkoder

I TEMU nettbutikk kan du finne kampanjekoder direkte på forsiden eller på produktsiden når du kommer til betalingsmåten. Men du kan også få TEMU rabattkoder som du får betydelige rabatter med ved andre metoder, som vil bli forklart nedenfor.

Finn ut her hvordan du kan få TEMU rabattkoder

 • TEMU.com nettsted: TEMUs nettside har en seksjon dedikert til rabattkoder, hvor du kan finne regelmessig oppdaterte koder.
 • TEMU Mobile App: TEMU mobilappen har også en seksjon dedikert til rabattkoder, hvor du kan finne regelmessig oppdaterte koder.
 • Kupongnettsteder: Det finnes en rekke kupongnettsteder som viser rabattkoder for en rekke butikker, inkludert TEMU.com. Noen eksempler på kupongnettsteder inkluderer Promonix, Promocode.ac og Coupons-Promo-Code.com.
 • Sosiale medier: TEMU er aktiv på en rekke sosiale medieplattformer, inkludert Facebook, Instagram og Twitter. Selskapet legger ofte ut rabattkoder og andre spesialtilbud på disse plattformene.
 • Du kan også registrere deg for TEMUs nyhetsbrev for å holde deg oppdatert med de siste tilbudene og kampanjene.
TEMU kampanjekode

Typer kampanjekoder og rabatttilbud som TEMU tilbyr

Det er flere måter å få rabatt på i TEMU nettbutikk, da det finnes flere typer kampanjetilbud og flere typer kampanjekoder. For å gjøre det enklere for deg å forstå, forklarer vi nedenfor hva alle typer TEMU Kampanjekoder er.

Finn ut nå hvilke typer TEMU-kampanjetilbud og rabattkoder som finnes

 • Prosentvise rabatter: Disse kodene gir en rabatt på en viss prosentandel av ordreverdien. For eksempel, en 10% rabattkode vil redusere ordreverdien med 10%.
 • Faste rabatter: Disse kodene gir en fast rabatt på penger av ordreverdien. For eksempel vil en rabattkode på $50 redusere ordreverdien med $50.
 • Gratis levering: Disse kodene tilbyr gratis levering på bestillinger over en viss verdi. For eksempel vil en gratis leveringskode for bestillinger over $100 tillate kunder å motta bestillingen sin gratis for en hvilken som helst ordreverdi over $100.
 • Spesialtilbud: Disse kodene tilbyr spesialtilbud som for eksempel rabatter på produkter med visse etiketter eller freebies ved kjøp av spesifikke produkter. For eksempel en kode som tilbyr en 20% rabatt på alle produkter med etiketten "Rabatt" vil tillate kundene å spare 20% på alle produkter med denne etiketten.
 • Gavekoder: Disse kodene kan brukes til å kjøpe gaver til andre. Vanligvis kan disse kodene brukes til å kjøpe et hvilket som helst produkt i butikken.
 • Invitasjonskoder: Disse kodene kan brukes av nye kunder for å få rabatt på deres første bestilling. Vanligvis tilbyr disse kodene en 10% or 20% rabatt.
 • Lojalitetskoder: Disse kodene kan brukes av lojale kunder for å få belønninger som lojalitetspoeng eller ekstra rabatter. Vanligvis tilbys disse kodene til kunder som har gjort flere kjøp fra butikken.
TEMU kupongkode

Regler for bruk av TEMU rabattkoder

Når en TEMU rabattkupong ikke fungerer, er det mulig at den brukes feil. Av denne grunn forklarer vi nedenfor alle reglene for bruk av en TEMU-kupongkode slik at du kan dra nytte av rabatten som er beskrevet på kupongpresentasjonssiden.

Alle reglene for bruk av en TEMU Kampanjekode

 • Sjekk gyldighetsperioden for kupongen. Hver TEMU-kampanjekupong har en utløpsdato. Hvis du prøver å bruke en kupong som har utløpt, vil det ikke fungere.
 • Sørg for at kupongen er gyldig for produktene du ønsker å kjøpe. Noen TEMU-kampanjekuponger er kun gyldige for visse produkter eller produktkategorier.
 • Skriv inn riktig kupongkode. Pass på at du oppgir riktig kupongkode uten feil. Hvis du oppgir feil kode, vil ikke kupongen fungere.
 • Bruk kupongen før du fullfører bestillingen. Du kan ikke bruke en kampanjekupong etter at du allerede har fullført bestillingen.
 • Hvis du har spørsmål om bruk av TEMU-kampanjekupongen, kan du kontakte TEMUs kundeservice.
TEMU rabattkode

Gjeldende TEMU-kampanjer og rabattkoder

Det er mange kampanjetilbud og rabattkoder som er gyldige i dag på TEMUs nettmarkedsplass. Av denne grunn presenterer vi deg nedenfor de siste gyldige kampanjekodene og rabatttilbudene til denne butikken.

De siste gyldige kampanjekodene og rabatttilbudene fra TEMU

 • Bruk koden "SAVE10" for å få 10% rabatt på alle kjøp.
 • Skriv inn koden "FREESHIP" for gratis frakt på bestillinger over $50.
 • Få en 20% rabatt på utvalgte varer med kode "SALG20".
 • Bruk koden "EXTRA15" for et tillegg 15% rabatt på ryddevarer.
 • Skriv inn koden "VELKOMMEN" for a 5% rabatt på din første bestilling.
 • Motta en gratis gave på $25 med koden "GIFT25" på bestillinger over $100.
 • Bruk koden "FLASHSALE" i en begrenset periode 25% rabatt på alle produkter.
 • Skriv inn koden "LOJALITET" for å motta en kupong på 10 USD til ditt neste kjøp.
TEMU-kupongkode

Årlige TEMU-kampanjer

TEMU nyttårsrabatt

TEMU.com, den ledende nettbutikken, er glade for å kunngjøre sine nyttårsrabatter. Med ankomsten av høytiden kan kunder nå nyte utrolige besparelser på et bredt spekter av produkter. Fra moteriktig elektronikk, innredning til hjemmet til essensielle skjønnhetssaker, TEMU.com har noe for enhver smak til uslåelige priser. Under denne tidsbegrensede kampanjen kan kunder dra nytte av rabatter på opptil 60% av utvalgte varer. Enten du ønsker å oppgradere smarttelefonen din, friske opp garderoben eller forskjønne boarealet ditt, har TEMU.com deg dekket. Med et mangfoldig utvalg av kvalitetsprodukter fra toppmerker kan du handle med trygghet og vite at du får best valuta for pengene. Ikke gå glipp av disse fantastiske tilbudene! Besøk TEMU.com i dag og begynn å spare på favorittvarene dine. Med den brukervennlige nettsiden og sikre betalingsalternativene har shopping aldri vært mer praktisk. Få mest mulig ut av nyttårsrabatter på TEMU.com og start det nye året med utrolige besparelser.

TEMU vårrabatt

Denne tidsbegrensede kampanjen gir kundene utrolige rabatter på et bredt spekter av produkter. Fra mote og skjønnhet til elektronikk og hjemmevarer, shoppere kan finne gode tilbud på favorittvarene sine. Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten til å spare mye på TEMU.coms vårsalg. Under Vårsalget kan kundene forvente å finne rabatter på opptil 50% av utvalgte varer. Enten du trenger en ny garderobe for sesongen eller ønsker å oppgradere elektronikken din, har TEMU.com deg dekket. Med et stort utvalg av produkter fra toppmerker, vil kunder garantert finne noe som passer deres behov og budsjett. I tillegg til uslåelige priser, tilbyr TEMU.com også rask og pålitelig levering, noe som sikrer at kjøpene dine kommer til dørstokken din på kort tid. Så hvorfor vente? Dra nytte av vårrabattene på TEMU.com og nyt utrolige besparelser på produkter av høy kvalitet.

TEMU sommersalg

TEMU.com tilbyr spennende sommerkampanjer. Enten du leter etter et nytt antrekk, elektronikk eller hjemmeinnredning, har TEMU.com deg dekket. Med rabatter opp til 50% av, nå er det perfekte tidspunktet for å handle favorittvarene dine. Ikke gå glipp av disse fantastiske sommertilbudene på TEMU.com. Moteentusiaster vil glede seg over å finne et bredt utvalg av fasjonable klær på TEMU.com. Fra stilige kjoler til behagelige aktive klær, det er noe for enhver smak. Med sommerkampanjene kan du oppdatere garderoben din uten å sprenge banken. Dra nytte av rabattene og hold deg moteriktig denne sesongen. I tillegg til mote, tilbyr TEMU.com også gode tilbud på elektronikk og boliginnredning. Enten du trenger en ny smarttelefon, en smarthjemenhet eller stilige møbler, har TEMU.com alt. Med sommerkampanjer kan du oppgradere dingsene dine og forbedre boarealet ditt til en brøkdel av prisen. Ikke gå glipp av sommerkampanjene på TEMU.com. Med rabatter på mote, elektronikk og hjemmeinnredning er det noe for enhver smak. Besøk TEMU.com i dag og dra nytte av disse fantastiske tilbudene.

TEMU Back To School-tilbud

TEMU.com, en ledende nettplattform, tilbyr studenter og elever spennende tilbake-til-skole-avtaler. Med det nye skoleåret rett rundt hjørnet, er TEMU.com her for å gjøre tilbake til skolen-opplevelsen uforglemmelig. Fra skolemateriell til elektronikk, de har dekket deg. På TEMU.com finner du et bredt utvalg av produkter for å dekke alle dine tilbake-til-skolen-behov. Enten du trenger notatbøker, penner, ryggsekker eller kalkulatorer, har de alt. Med deres omfattende utvalg kan du enkelt finne varer som passer din stil og budsjett. Ikke bare tilbyr TEMU.com en rekke produkter, men de tilbyr også konkurransedyktige priser. Med deres rimelige priser kan du få alt du trenger uten å tape alle pengene dine. Ikke gå glipp av de utrolige tilbake-til-skolen-tilbudene på TEMU.com. Start det nye studieåret med deres høykvalitetsprodukter og rimelige priser. Besøk nettsiden deres i dag og dra nytte av disse fantastiske tilbudene.

TEMU høstrabatt

TEMU.com tilbyr spennende høstkampanjer og rabatter. Med ankomsten av den nye sesongen kan kundene dra nytte av spesialtilbud på et bredt spekter av produkter. Fra mote og tilbehør til hjemmeinnredning og elektronikk, TEMU.com har noe for enhver smak. Ikke gå glipp av disse fantastiske tilbudene og begynn å handle i dag! Enten du ønsker å oppdatere garderoben eller fornye boarealet ditt, har TEMU.com deg dekket. Oppdag de siste trendene innen mote og nyt rabatterte priser på klær, sko og tilbehør. Med en rekke stiler og størrelser tilgjengelig, vil du garantert finne noe som passer din smak og budsjett. I tillegg til mote, tilbyr TEMU.com også flotte rabatter på hjemmeinnredning og elektronikk. Forbedre stuen din med stilige møbler og pyntegjenstander eller oppgrader dingsene dine med den nyeste teknologien. Med disse høstkampanjene kan du forvandle hjemmet ditt og følge med på de nyeste trendene uten å bruke alle pengene. Dra nytte av TEMU.coms høstkampanjer og rabatter i dag. Kjøp mote, boliginnredning og elektronikk til uslåelige priser. Ikke gå glipp av disse tidsbegrensede tilbudene og gjør deg klar til å omfavne den nye sesongen med stil.

TEMU Halloween-kampanjer

Gjør deg klar for skumle besparelser og utrolig gode tilbud på et bredt spekter av produkter. Fra kostymer til dekorasjoner, TEMU.com har alt du trenger for å gjøre denne Halloween minneverdig. Leter du etter det perfekte kostymet? Se ikke lenger! TEMU.com har et bredt utvalg av Halloween-kostymer for alle aldre og interesser. Enten du vil være en klassisk vampyr, en ond heks eller et søtt gresskar, har vi noe for enhver smak. Ikke glem å sjekke ut tilbehøret og sminken for å fullføre looken din. I tillegg til kostymer har vi også en rekke Halloween-dekorasjoner som hjelper deg med å skape en virkelig hjemsøkende atmosfære. Fra skumle edderkoppnett til skumle lys, utvalget vil garantert imponere. Gjør hjemmet ditt til et hjemsøkt hus med skummel TEMU-innredning og skremme gjestene dine med animatroniske rekvisitter. Ikke gå glipp av disse skumle tilbudene! Besøk TEMU.com i dag og dra nytte av Halloween-kampanjer. Skynd deg, disse avtalene varer ikke lenge. Gjør deg klar til å feire Halloween med stil med TEMU.

TEMU Black Friday

Black Friday er en årlig shoppingbegivenhet som finner sted dagen etter Thanksgiving. Det er kjent for sine enorme rabatter og tilbud som tilbys av forhandlere både i butikk og online. En populær nettplattform som deltar i Black Friday er TEMU.com. TEMU.com er en e-handelsside som tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert elektronikk, klær, hjemmevarer og mer. På Black Friday tilbyr TEMU.com eksklusive rabatter og kampanjer til sine kunder, noe som gjør det til et foretrukket reisemål for nettkunder som leter etter gode tilbud. Enten du leter etter en ny smarttelefon, et stilig antrekk eller et husholdningsapparat, er TEMU.com et pålitelig og praktisk alternativ å vurdere denne Black Friday.

TEMU Cyber ​​Monday

Cyber ​​Monday er en etterlengtet netthandelsbegivenhet som finner sted på mandagen etter Thanksgiving. Det er kjent for å tilby betydelige rabatter på et bredt spekter av produkter og tjenester. En nettside som deltar i Cyber ​​Monday er TEMU.com. TEMU.com er en e-handelsplattform som tilbyr en rekke produkter, inkludert elektronikk, mote, hjemmevarer og mer. På Cyber ​​Monday tilbyr TEMU.com sine kunder eksklusive tilbud og kampanjer, noe som gjør det til et populært reisemål for nettkunder som ønsker å få gode tilbud. Enten du leter etter en ny smarttelefon, et stilig antrekk eller interiørartikler, er TEMU.com verdt et besøk på Cyber ​​Monday for noen fantastiske besparelser.

TEMUs årsavslutning

TEMU.com har annonsert sitt årssluttsalg. Denne årlige begivenheten, kjent som "End of Year Clearance" gir kundene muligheten til å nyte betydelige rabatter på et bredt spekter av produkter. Med høytiden over oss, gir dette salget den perfekte muligheten for shoppere til å finne gode tilbud og spare penger på kjøpene sine. Som en del av "End of Year Clearance"-rabatten vil TEMU.com tilby rabatter på ulike produktkategorier, inkludert elektronikk, mote, apparater og mer. Kunder kan forvente å finne rabatter på opptil 50% av utvalgte varer. Denne rabatten er en flott mulighet for de som ønsker å oppgradere gadgetene sine, friske opp garderoben eller oppgradere hjemmene sine før nyttår. I tillegg til attraktive rabatter tilbyr TEMU.com også gratis frakt på alle bestillinger under salget. Dette betyr at kundene kan glede seg over bekvemmeligheten av å handle fra komforten av sitt eget hjem, uten å måtte bekymre seg for ekstra fraktkostnader. Med et bredt utvalg av produkter, konkurransedyktige priser og gratis frakt, gjør TEMU.com det enklere enn noen gang for kundene å finne gode tilbud og få mest mulig ut av shoppingen på slutten av året. Ikke gå glipp av 'End of Year Clearance'-tilbudet på TEMU.com. Med rabatter på et bredt spekter av produkter og gratis frakt, er dette den perfekte muligheten til å spare penger og finne de perfekte gavene til deg selv eller dine kjære. Skynd deg og besøk TEMU.com i dag for å dra nytte av disse fantastiske tilbudene før de er borte. TEMU kampanjekode

Ofte stilte spørsmål om TEMU

Tilbyr TEMU rabattkoder?

For øyeblikket er det 7 rabattkoder og kampanjer som vil fungere for TEMU i mai 2024 og de beste kupongtilbudene 30% Rabatt.

Hvordan kan jeg få en TEMU rabattkode?

Rabattkoder leveres ofte av forhandlere som en del av deres markedsføringskampanjer. De kan finnes på forhandlerens nettsted, i reklame-e-poster eller gjennom sosiale mediekanaler.

Gjelder TEMU rabattkoder for alle produkter?

Ikke alle rabattkoder gjelder for alle produkter. Noen koder kan være spesifikke for visse produkter eller kategorier, mens andre kan ha begrensninger, for eksempel et minimum kjøpsbeløp.

Kan jeg bruke flere TEMU rabattkoder på én bestilling?

I de fleste tilfeller kan kun én rabattkode brukes per bestilling. Forhandlere har vanligvis en policy som tillater kunder å bruke bare én kode om gangen.

Utløper TEMU rabattkoder?

Ja, rabattkoder har vanligvis en utløpsdato. Det er viktig å sjekke vilkårene og betingelsene for koden for å sikre at den fortsatt er gyldig før du bruker den.

Kan jeg dele TEMU-rabattkoden min med andre?

Generelt er rabattkoder kun for personlig bruk og kan ikke deles med andre. Forhandlere kan ha spesifikke vilkår og betingelser for deling av rabattkoder.

Hva bør jeg gjøre hvis TEMU-rabattkoden min ikke fungerer?

Hvis rabattkoden din ikke fungerer, må du dobbeltsjekke at du har skrevet den inn riktig og at den fortsatt er gyldig. Hvis problemet vedvarer, kontakt kundeservice.

Slik legger du til en TEMU-kupongkode

Ved å bruke en TEMU-kupong kan du få opp til 30% rabatt på bestillingen du legger inn i dag. Her er de 6 trinnene som trengs for å lykkes med å bruke en TEMU-kupong:

 • 1
  Legg til i din virtuelle handlekurv det du vil kjøpe i dag.
 • 2
  Klikk på handlekurvsymbolet (øverst til høyre) for å gå til siden der du må registrere deg som TEMU nettbutikkkunde.
 • 3
  Når du er logget inn som kunde, gå til handlekurvsiden for å se hvilke produkter du har lagt til i handlekurven.
 • 4
  På høyre kolonne, under Bestillingssammendrag, kan du se boksen "Angi kupongkode", hvor du kan skrive TEMU-kupongen din.
 • 5
  Skriv inn TEMU Kampanjekoden, klikk på Bruk-knappen og se hvilken rabatt den gir.
 • 6
  Klikk på Send bestilling-knappen for å fullføre bestillingen din, så snart du ser rabatten brukt (ikke vent for lenge siden noen kuponger kan utløpe over tid).

Gjeldende rabattkoder og tilbud for TEMU

🛍️ Kategori Høyteknologisk
🔥 Totale tilbud 7
🎇️ Rabattkoder 7
📌 Tilbud 0
➡️ Beste kupong 30% Rabatt
🆕 Nyeste kupong 30% Rabatt
🚚 Gratis frakt JA
🔄 Returperiode 30 dager
⏳ Siste oppdatering 28 mai 2024

Beste kupongkoder for TEMU

TEMU-KODE TEMU TILBUD BESKRIVELSE UTLØPER
acs001407 TEMU-kupongkode: Lagre 30% med denne koden! Mars 1, 2025
acr640171 30% kampanjekode på TEMU.com bestiller over USD35 Juni 12, 2025
acr640171 Spar 30% på bestillinger over $39 med denne TEMU-kupongen September 29, 2024
acr640171 TEMU kupongkode: lagre 30% på ordrer over $ 39 November 30, 2024

Kuponger og tilbud fra butikker som ligner på TEMU

 • 1

Hostinger.com ekstra 10% Kampanjekode

 • 2

Walmart.com 10 USD kampanjekode på hele nettstedet

Juni 6, 2025 SE KODE LE10
 • 1

REOLINK.com 3% kupongkode

Kan 21, 2025 SE KODE ffus
 • 4

AUTODOC.com 3% rabattkode

Juni 7, 2025 SE KODE OMO3
 • 1

MICROSOFT STORE rabattkode: bruk den i dag for å få $50 rabatt

April 30, 2025 SE KODE 8427

Flere resultater fra lignende kupongnettsteder

© 2024 oxiDeals. All informasjon som presenteres er en informativ tittel.