Generiske filtre

ABOUTYOU Rabattkode og kuponger kan 2024

AboutYou er en tysk online moteforhandler som tilbyr et bredt utvalg av klær, sko, tilbehør og skjønnhetsprodukter fra over 1,000 forskjellige merker. Selskapet var... Les mer
Din rangering: 5.0
Vurdering: 4.1 - 29 stemmer
 • 611

Kupong kl ABOUTYOU.com: ekstra 30% rabatt utvalgte varer

 • 54

Kampanje kl ABOUTYOU.com: opp til 60% rabatt salgsvarer

 • 3684

15% kupongkode kl ABOUTYOU.com-bestilling over USD50

Kan 21, 2025 SE KODE LINA
20%
 • 7300

AboutYou kampanjekode for alle: spar 20%

Juni 30, 2024 SE KODE LU20
20%
 • 9206

ABOUTYOU kampanjekode for alle varer: 20% rabatt

 • 1247

Gratis frakt på enhver bestilling på ABOUTYOU

Juli 31, 2024 SE TILBUD

Utløpte kuponger

20%
 • 1010

-20% EKSTRA rabatt på utvalgte varer på AboutYou. Med

Desember 25, 2023 SE KODE deed
50%
 • eksklusiv
 • 1195

Opp til -50% EKSTRA rabatt på AboutYou. Med

Desember 10, 2023 SE KODE deed

Fordeler med å bruke ABOUTYOU Rabattkoder

Du har funnet det beste stedet å finne en rabattkode til ABOUTYOU. Resultatet vil være en liste over tilbud delt inn i tilbud og koder. Bruk den mest relevante og begynn å handle din nye t-skjorte eller jeans i dag. Deretter, i kassen, bruk rabattkoden din for å få best mulig pris. Du er kanskje allerede klar over dette faktum, men en ABOUTYOU kupongkode kan hjelpe deg med å spare enda mer penger.

 

Ulike typer AboutYou kuponger tilgjengelig

 
 1. Prosentvise rabatter
En av de vanligste typene AboutYou kuponger er prosentvise rabatter. Disse kupongene tilbyr en bestemt prosentandel av det totale ordrebeløpet. For eksempel kan du motta en kupong for 10% av hele bestillingen din. Prosentvise rabatter er en fin måte å spare penger på kjøpene dine, spesielt hvis du kjøper flere varer.
 1. Flate rabatter
En annen type AboutYou kupongen er en flat rabatt. Disse kupongene tilbyr et spesifikt dollarbeløp avslag på et bestemt produkt eller kategori. For eksempel kan du motta en kupong for $20 i rabatt på et par sko. Flate rabatter kan være en fin måte å spare penger på dyre varer, for eksempel designerklær eller luksustilbehør.
 1. Gratis levering
AboutYou tilbyr også kuponger for gratis frakt. Disse kupongene eliminerer fraktkostnaden for bestillingen din. Gratis fraktkuponger er en fin måte å spare penger på nettkjøp, spesielt hvis du kjøper tunge eller klumpete varer.
 1. Førstegangskunderabatter
Hvis du er førstegangskunde hos AboutYou, kan du være kvalifisert for rabatt. Disse kupongene gir vanligvis en prosentandel eller flat rabatt på ditt første kjøp. Førstegangskunderabatter er en fin måte å prøve ut produktene som tilbys av AboutYou og spar penger samtidig.
 1. Sesongbaserte rabatter
AboutYou tilbyr også sesongbaserte rabatter, som er tilgjengelige i ferier og spesielle anledninger. Disse kupongene kan tilby en prosentvis eller flat rabatt på spesifikke produkter eller kategorier, for eksempel sommerkjoler eller vinterstøvler. Sesongbaserte rabatter er en fin måte å spare penger på sesongvarer og fylle på med garderobeartikler.
 1. Lojalitet Rewards
AboutYou tilbyr et lojalitetsprogram kalt ABOUT YOU REWARDS CLUB, som gir eksklusive rabatter og tilbud til medlemmene. Som medlem kan du tjene poeng for hvert kjøp du gjør, og disse poengene kan løses inn for rabatter på fremtidige kjøp. Lojalitetsbelønningsprogrammet er en fin måte å spare penger på kjøpene dine og få tilgang til eksklusive rabatter.  

Situasjoner der koden ikke fungerer

Butikken tilbyr kuponger på nettsiden sin, sidene på sosiale medier og på appen. Det kan være spesielle begrensninger eller unntak for visse kupongkoder. For å finne ut mer, klikk på "vis restriksjoner" ved siden av kupongkoden. Du kan prøve flere ABOUTYOU koder til du finner den som gir rabatt.

 

Spesielle arrangementer hvor du kan finne AboutYou kuponger

Selskapet tilbyr jevnlig spesielle arrangementer og rabatter til sine kunder, som kan brukes til å spare penger på kjøp.
 1. Black Friday og Cyber ​​mandag
Black Friday og Cyber ​​Monday er to av årets største shoppingbegivenheter, og AboutYou deltar vanligvis ved å tilby spesielle rabatter og kuponger. Disse kupongene kan være for en bestemt prosentandel eller flat rabatt på kjøp eller gratis frakt. For å få mest mulig ut av disse arrangementene, sørg for å sjekke AboutYou nettsted og sosiale medier-sider regelmessig for oppdateringer om avtalene deres.
 1. Salg på slutten av sesongen
AboutYou holder også sluttsalg, hvor de gir bratte rabatter på varer fra forrige sesongs kolleksjon. Under disse salgene kan du finne kuponger for ytterligere rabatter på allerede nedsatte varer. Disse salgene skjer vanligvis på slutten av vinter- og sommersesongen.
 1. Feriesalg
AboutYou tilbyr høytidssalg hele året, som Valentinsdag, påske og jul. Under disse salgene kan du finne kuponger for rabatter på spesifikke produkter eller kategorier. For eksempel, under Valentinsdagen, kan du finne kuponger for rabatter på undertøy eller smykker.
 1. Klarering Salg
AboutYou holder ryddesalg fra tid til annen, hvor de gir enorme rabatter på varer som er under utfasing. Disse salgene kan være en flott mulighet til å finne skjulte perler til lave priser. Klareringssalg skjer vanligvis mot slutten av sesongen eller når forhandleren endrer varelageret sitt.
 1. Bursdagsrabatter
Hvis du er medlem av ABOUT YOU REWARDS CLUB, kan du få bursdagsrabatt som en spesiell gave. Disse rabattene kan være i form av en prosent eller flat rabatt på ditt neste kjøp. Sørg for å sjekke e-post- eller belønningskontoen din for bursdagsrabattkoden.

Alternative måter å spare penger på AboutYou Rabattkoder

 1. Registrer deg for AboutYou Nyhetsbrev
En av de enkleste måtene å spare penger på AboutYou er ved å melde deg på deres nyhetsbrev. Ved å gjøre det vil du være den første som får vite om nye produktlanseringer, kommende salg og eksklusive kampanjer. I tillegg, AboutYou tilbyr ofte en rabattkode til nye abonnenter, som kan brukes på ditt første kjøp.
 1. Bli med AboutYou Belønningsklubb
En annen fin måte å spare penger på AboutYou er ved å melde seg inn i deres belønningsklubb. Som medlem vil du tjene poeng for hvert kjøp du gjør, som deretter kan løses inn for rabatter på fremtidige kjøp. I tillegg får medlemmer av belønningsklubben eksklusiv tilgang til salg og kampanjer, samt bursdagsrabatter.
 1. Følg AboutYou på sosiale medier
AboutYou er aktiv på ulike sosiale medieplattformer, inkludert Instagram, Facebook og Twitter. Ved å følge dem vil du være den første som får vite om deres siste kampanjer og salg. I tillegg, AboutYou kjører ofte sosiale medier-eksklusive konkurranser og giveaways, noe som gir deg en sjanse til å vinne gratis produkter eller rabatter.
 1. Bruk Cashback-apper
En annen måte å spare penger med AboutYou kuponger er ved å bruke cashback-apper som Rakuten eller Honey. Disse appene tilbyr cashback på kjøp gjort på AboutYou, slik at du kan tjene penger tilbake på kjøpene dine. I tillegg har disse appene ofte spesielle kupongkoder som kan brukes sammen med AboutYou's eksisterende rabatter.
 1. Dra nytte av gratis frakt
AboutYou tilbyr gratis frakt på alle bestillinger over et visst beløp. For å dra nytte av dette, sørg for å kombinere kjøpene dine i én bestilling for å unngå å betale fraktgebyrer. I tillegg tilbyr noen kupongkoder gratis frakt, så sørg for å se etter disse kodene når du handler hos AboutYou.

Ofte stilte spørsmål om ABOUTYOU

Betyr ABOUTYOU Tilby rabattkoder?

For øyeblikket er det 6 rabattkoder og kampanjer som vil fungere for ABOUTYOU i mai 2024 og de beste kupongtilbudene 20% Rabatt.

Hva er de siste kupongene og rabattkodene for ABOUTYOU?

Hvordan kan jeg finne ut det nyeste ABOUTYOU kuponger og kampanjetilbud?

Det er flere måter å finne ut av:
 • Besøk nettstedet vårt, bare skriv inn i søkefeltet ABOUTYOU og du vil kunne se tilbud og kuponger som er gyldige for inneværende måned.
 • Følg ABOUTYOUsine Facebook-, Twitter- og Instagram-kanaler. De lanserer ofte spesialtilbud for følgerne sine.
 • Abonner på nyhetsbrevet for å få eksklusive tilbud og ABOUTYOU rabattkoder levert i innboksen din. Bare skriv inn e-postadressen din nederst på siden i seksjonen "Abonner på vårt nyhetsbrev".

Hvordan får jeg AboutYou Rabattkoder?

AboutYou tilbyr rabattkoder gjennom ulike kanaler, inkludert deres nettside, sosiale medieplattformer og nyhetsbrev på e-post. Du kan også finne AboutYou rabattkoder på tredjeparts kupongnettsteder. Sørg for å sjekke regelmessig for de nyeste rabattkodene og tilbudene.

Kan jeg bruke mer enn én rabattkode om gangen?

AboutYou tillater kun én rabattkode per bestilling. Sørg for å velge rabattkoden som gir best besparelse for bestillingen din.

Kan jeg bruke en AboutYou rabattkode på salgsvarer?

hans avhenger av vilkårene og betingelsene for rabattkoden. Noen AboutYou rabattkoder kan være gyldige for bruk på salgsvarer, mens andre ikke kan. Sørg for å lese vilkårene og betingelsene for rabattkoden før du bruker den.

Kan jeg bruke en AboutYou rabattkode på flere bestillinger?

Nei, AboutYou rabattkoder kan kun brukes én gang per bestilling. Hvis du har flere rabattkoder, må du bruke dem på separate bestillinger.

Hvordan søker jeg en AboutYou rabattkode til bestillingen min?

Å søke en AboutYou rabattkode til bestillingen din, skriv bare inn koden under utsjekking i det angitte feltet. Rabatten vil bli brukt automatisk på ordresummen.

Trinn du må følge for å bruke AboutYou Rabattkode

For å bruke en kupongkode, følg disse trinnene nedenfor for å spare penger på å handle hos ABOUTYOU.

 • 1
  Finn en AboutYou Kupong: Det første trinnet i å legge til en AboutYou kupong til bestillingen din er å finne en kupong du vil bruke. AboutYou kuponger finnes på selskapets nettsider, på kupongnettsider eller gjennom selskapets sosiale mediekanaler.
 • 2
  Handle etter produkter: Når du har funnet en kupong du vil bruke, er det på tide å begynne å handle etter produkter. Bla gjennom AboutYou nettstedet og legg varene du vil kjøpe i handlekurven.
 • 3
  Gå til handlekurven din: Når du er ferdig med å handle, klikker du på handlekurvikonet øverst til høyre på skjermen. Dette tar deg til handlekurven din, hvor du kan se gjennom bestillingen din og gjøre eventuelle endringer.
 • 4
  Skriv inn kupongkoden din: I handlekurven vil du se en seksjon merket "Skriv inn kupongkode." Skriv inn kupongkoden du fant i trinn én i boksen som følger med, og klikk på "Bruk"-knappen.
 • 5
  Sjekk rabatten: Når du har skrevet inn kupongkoden, vil rabatten automatisk bli brukt på totalen din. Du bør se den nye, reduserte totalprisen for bestillingen din på skjermen.
 • 6
  Fullfør bestillingen din: Hvis du er fornøyd med den rabatterte prisen, klikk på "Kasse"-knappen for å fullføre bestillingen. Følg instruksjonene for å angi frakt- og betalingsinformasjon, og send deretter inn bestillingen.

Gjeldende rabattkoder og tilbud for ABOUTYOU

🛍️ Kategori Mote
🔥 Totale tilbud 6
🎇️ Rabattkoder 3
📌 Tilbud 3
➡️ Beste kupong 20% Rabatt
🆕 Nyeste kupong 20% Rabatt
🚚 Gratis frakt JA
🔄 Returperiode 30 dager
⏳ Siste oppdatering 29 mai 2024

Beste kupongkoder for ABOUTYOU

ABOUTYOU KODE ABOUTYOU TILBUDSBESKRIVELSE UTLØPER
N/A Kupong kl ABOUTYOU.com: ekstra 30% rabatt utvalgte varer N / A
N/A Kampanje kl ABOUTYOU.com: opp til 60% rabatt salgsvarer N / A
15ISLINA 15% kupongkode kl ABOUTYOU.com-bestilling over USD50 Kan 21, 2025
RALU20 AboutYou kampanjekode for alle: spar 20% Juni 30, 2024

Kuponger og tilbud fra butikker som ligner på ABOUTYOU

 • 7

Kampanjekode hos Answear.com: 13 % rabatt

Juni 7, 2025 SE KODE RZEC
 • 4

FACTCOOL.com ekstra 20% Kampanjekode

Juni 7, 2025 SE KODE RA20
 • 1

Kampanjekode på ANTONIOLI.com: 35% rabatt

Juni 5, 2025 SE KODE PRVT
 • 119

Kampanjekode på CETTIRE.com: 10% rabattbestilling i app

Juni 5, 2025 SE KODE PP10
 • 11

Kupongkode på ASOS.com: ekstra 30% rabatt salgsvarer første bestilling

Juni 13, 2025 SE KODE ASOS

Flere resultater fra lignende kupongnettsteder

Betaling Alternativer

PAYPAL
Bankoverføring
ApplePay
Kredittkort
Gavekort
Postoppkrav

Fraktalternativer

Courier
DHL / UPS
standard fraktmetode

Kontaktalternativer

Greater London House, Hampstead Road, London NW1 7FB, Storbritannia
Asos
ASOS_nyheter
ASOS
www.asos.com

ASOS introduksjon

ASOS er en populær motebutikk på nett som tilbyr et bredt utvalg av produkter for kvinner, menn og barn. Butikken tilbyr klær, sko, tilbehør, personlig pleie og skjønnhetsprodukter. ASOS selger både produkter fra kjente merkevarer og egne merkevarer. ASOS tilbyr en rekke kampanjer for å hjelpe kunder med å spare penger på kjøpene sine. Disse kampanjene kan inkludere rabatter på produkter, gratis frakt og andre fordeler.

ASOS leveringspolicy

Standardlevering £6.50 eller gratis hvis du bruker over £55. Levering neste dag € 20.50.

ASOS Returpolicy

ASOS har en 28-dagers returrett, noe som betyr at du kan returnere en vare for refusjon innen 28 dager etter at du har mottatt den. For å returnere en vare, må du opprette en returetikett via kontoen din. ASOS. Du kan deretter enten sende varen tilbake til ASOS med en forhåndsbetalt fraktetikett, eller levere den på et UPS-sted. ASOS Kampanjekoder
© 2024 oxiDeals. All informasjon som presenteres er en informativ tittel.